Wat zijn de keukentrends voor 2022?

Om de zoveel tijd zijn er nieuwe trends bij de meeste onderwerpen. Ook bij keukens verandert er regelmatig het een en ander. Maar hoe weet je nu wat de nieuwste trends zijn? Wij helpen je hier een handje bij!

Achterwand bij de keuken

Trends wisselen vaak. Soms is een rustige keuken de trend en soms is een keuken met veel gezelligheid de trend. Op dit moment is de trend juist om de achterwand van je keuken vol te zetten. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kan het praktisch houden maar je kan het ook vol zetten met gezellige dingen.

Zo kun je bijvoorbeeld een kruidenrekje maken, of potten neerzetten met iets erin zoals bloemen of knoflookteentjes. Wees creatief en bedenk iets wat jij veel gebruikt en graag bij de hand wilt hebben. Stop het in een leuke pot of bak en je maakt het weer gezellig op de keukenwand en het is nog praktisch ook.

Je kunt de keukenachterwand ook op een bepaalde manier laten maken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een glazen plaat tegen de achterwand, maar je kan ook kiezen voor een plaat van marmer. Er zijn bedrijven die dit voor je kunnen maken, neem bijvoorbeeld eens een kijkje op glazz.nl. Daar vind je een compleet overzicht van mooie spatwanden die je kunt gebruiken in je keuken. Deze spatwanden zijn extreem efficiënt en handig in het schoonhouden van jouw keuken. 

Wrappen van je keuken

Na een bepaalde tijd kan je de keuken zat zijn. Je kunt dan of een gehele nieuwe keuken aanschaffen of je laat de keuken wrappen. Als je de keuken laat wrappen dan krijgt de keuken een nieuwe uitstraling. Je kunt dan kiezen voor een andere kleur of je kiest voor een geheel andere print. Er kan genoeg veranderd worden aan het uiterlijk van je keuken waardoor het lijkt alsof je ene compleet nieuwe keuken hebt. Je kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen. We leven in een tijd waarin het ook al aardig lang een trend is om zelf dingen op te knappen. Mocht je dus een beetje handig zijn kun je zelf een pot verf kopen die geschikt is voor keukenkastjes of wrapping papier. Ga er goed voor zitten en probeer het zo netjes mogelijk te doen. Kies wel het geschikte materiaal zodat het niet snel beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *