Diensten

Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal diensten op makelaarsgebied. Hierover vindt je een overzicht van alle zaken waar wij je mee van dienst kunnen zijn.

Aankoopbegeleiding

Een huis kopen doe je niet zomaar en het is dan ook geen makkelijke opgave. Met onze specialistische kennis kunnen wij je helpen met de lastige zaken die komen kijken bij de aankoop van een woning. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan vraagstukken omtrent de hypotheek, onderhandelingen of zelfs notaris-gerelateerde zaken. We gaan als volgt te werk: eerst zal in een persoonlijk gesprek de situatie worden geschetst. We gaan samen na hoeveel je kan en wil besteden aan een woning. Daarna wordt er geïnventariseerd naar de specifieke woonwensen. Aan de hand hiervan zullen we op zoek gaan naar een geschikte woning. De bezichtigingen die hierop volgen zullen door ons geregeld en begeleid worden en we zullen je informatie verstrekken over zaken zoals de waarde, eventueel benodigd onderhoud en de bouwtechnische staat. Vervolgens zullen we je hulp bieden bij het juridisch verantwoord afsluiten van de verkoopovereenkomst. Ten slotte zullen wij hulp bieden bij de administratieve afhandeling bij de notaris.

Verkoop

Wanneer je je woning verkoopt, wil je natuurlijk dat het verkoopproces soepel en vlot verloopt. Daarbij kunnen wij je helpen. Wanneer je op ons rekent, kun je ervan uitgaan dat je woning stressvrij en snel verloopt. Daarnaast is het fijn om een zo hoog mogelijke prijs voor je woning te ontvangen. Ook hiervoor zullen we voor je door het vuur gaan! We helpen je onder andere met het zo gunstig in de markt zetten van je woning als mogelijk. Daarnaast regelen wij zaken zoals bezichtigingen, onderhandelingen en de administratieve kant van het verhaal.

Taxatie

Soms kan het nodig zijn om je woning te taxeren, bijvoorbeeld wanneer je een hypotheek wil aanvragen. Wij helpen je graag bij het bepalen van de waarde van je woning. Daarnaast zal er een bijbehorend taxatierapport worden opgesteld.